АТОшники встановили рекорд з аматорського сплаву на каяках

АТОшники встановили рекорд з аматорського сплаву на каяках

Фото
Укрінформ
Дніпровська ОДА разом із Асоціацією воїнів АТО регіону організувала для учасників АТО сплав на каяках. Нині це наймасштабніший аматорський сплав на каяках в Україні.

Близько сотні бійців подолали майже 20 кілометрів по воді, пройшовши реабілітацію спортом та гарним настроєм, повідомили у прес-службі Дніпровської облдержадміністрації, посилаючись на слова голови Дніпровської ОДА Валентина Резніченка.

«Ми допомагаємо демобілізованим якнайшвидше повернутися до мирного життя. У Дніпровській області учасники АТО безкоштовно опановують англійську, відвідують ІТ курси, вчаться керувати автомобілем. Влаштовуємо й різноманітні спортивні змагання та акції. Нині бійці АТО разом із дружинами та дітьми взяли участь у новому заході. Близько сотні учасників пройшли 20 кілометрів та встановили рекорд країни з найбільшого аматорського сплаву на каяках», - сказав Резніченко.

У прес-службі зазначили, що раніше такі масові сплави влаштовували в країні лише професійні спортсмени.

Учасники стартували на більш ніж 40 човнах з Новоселиці. Фінішували – на Монастирському острові у Дніпрі. Довжина маршруту – близько 20 кілометрів.

Як раніше повідомлялося, на жовтень у цій області запланованп масштабна спартакіада серед учасників АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-