Мінрегіон звітує про 90-відсоткову готовність до зими

Мінрегіон звітує про 90-відсоткову готовність до зими

Укрінформ
Об’єкти житлової та соціальної сфери готові до опалювального сезону на 89-90%, до 1 жовтня цей показник має бути доведений до 100%.

Про це на брифінгу заявив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуард Кругляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Опалювальний сезон розпочнеться вчасно. При всіх труднощах, які є, адже у багатьох ТКЕ заарештовані рахунки Нафтогазом, опалювальний сезон буде. З точки зору технічної, у нас задовільний стан підготовки до зими. Це стосується житлового фонду, теплової енергетики, підготовки техніки для прибирання снігу. В середньому стан готовності об’єктів до зими – 89-90%», - сказав Кругляк.

За його словами, з 12 вересня працівники міністерства виїжджатимуть на місця та контролюватимуть стан підготовки до зими.

«Близько 125 тис. будинків станом на сьогодні уже готові прийняти тепло. Що стосується шкіл, їх готовність до зими становить 90%, дитячі садки так само, лікарні – 88%», - зазначив Кругляк.

Він також додав, що до 1 жовтня технічна готовність має бути 100%.

За даними Мінрегіону, на підготовку до зими було використано 4 млрд грн - кошти місцевих бюджетів, підприємств, кредити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-