Підозрюваного у вбивстві біатлоністки Демиденко екстрадували в Україну

Підозрюваного у вбивстві біатлоністки Демиденко екстрадували в Україну

Укрінформ
В Україну екстрадували підозрюваного у вбивстві відомої біатлоністки Олени Демиденко.

Про це повідомляє Cектор комунікації поліції Сумської області. 

"Подія сталася три роки тому. 28-річна майстер спорту з біатлону, екс-тренер Глухівської ДЮСШ, дворазовий призер Чемпіонату світу з літнього біатлону Олена Демиденко була  знайдена вбитою на порозі  власного будинку. Смерть жінки настала від множинних колото-різаних ран. У тяжкому злочині обгрунтовано підозрювався її 28-річний співмешканець, який в день її смерті залишив країну", - йдеться у повідомленні.

Свого часу чоловік відбував покарання за вчинення вбивства та крадіжки. Тож його було оголошено в міжнародний розшук по лінії Інтерполу. Через деякий час поліцейські встановили, що він дійсно переховується на території іншої країни, де скоїв крадіжку і вже відбуває покарання. Працівники поліції підготували процесуальні документи на його екстрадицію. На підставі міжнародних договорів та Мінської конвенції днями його було повернуто в Україну

Зараз він знаходиться у слідчому ізоляторі Глухівського відділу поліції. Йому оголошено про підозру у скоєнні вбивства. Наразі проводиться досудове слідство. Найближчим часом кримінальне провадження з обвинувальним актом буде скеровано до суду для прийняття законного рішення. 

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-