Розвідка розповіла про втрати бойовиків на Донбасі

Розвідка розповіла про втрати бойовиків на Донбасі

Укрінформ
За добу у зоні проведення АТО 6 бойовиків загинули та 11 отримали поранення. 

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Фейсбуці.

"Протягом доби підтверджені втрати противника становили шість загиблих та одинадцять поранених військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 1 окремої мотострілецької бригади (Комсомольське) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, а також 2 (Луганськ) та 7 (Дебальцеве) окремих мотострілецьких бригад 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - йдеться в повідомленні.

Зазначається також, що втрати бойовиків пов'язані з тим, що на передові позиції направляються примусово мобілізовані жителі сходу України без проходження курсу бойової підготовки.  

"Втрати особового складу 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК ЗС РФ частково пов'язані із навмисним направленням на передові позиції молодого поповнення (на сленгу російських офіцерів - "м'яса") без проходження курсу бойової підготовки... Поранення отримав щойно примусово мобілізований Водолазький Олександр Анатолійович (25.10.1982 р.н.), який не проходив початкову військову підготовку і ще не був належним чином оформлений в списках особового складу 7 омсбр", - зазначається в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-