Зубко вимагає звіту про використання коштів на трасу Одеса-Рені

Зубко вимагає звіту про використання коштів на трасу Одеса-Рені

Укрінформ
Керівник Держагентства автомобільних доріг має прозвітувати щодо використання коштів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) на ремонт траси Одеса-Рені.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко на засіданні Кабінету міністрів під час звіту т.в.о. голови Держагентства автомобільних доріг України. 

За його словами, керівник Державного агентства автомобільних доріг України має розібратись у ситуації з використанням коштів ДФРР, спрямованих на ремонт траси Одеса-Рені, та поінформувати уряд. 

«Одеський облавтодор в минулому році отримав 79 млн грн з Державного фонду регіонального розвитку на ремонт обхідної дороги Одеса-Рені, а в результаті здійснив лише підготовчі роботи. А цього року ремонтні роботи на цій ділянці траси вже не продовжуються. Були запевнення від облавтодору з приводу того, що з місцевого бюджету або з інших джерел будуть знайдені кошти і необхідні роботи проведені. Але з того часу кошторис вказаних робіт був збільшений з 150 млн грн до 225 млн грн. Це - питання ефективності й прозорості використання коштів ДФРР. Якщо ресурс фонду регіонального розвитку Одеської області використовується виключно на трасу Одеса-Рені, то мешканці регіону хотіли б бачити якісну роботу і її реальні результати», - наголосив Зубко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-