У Кривому Озері поховали чоловіка, у вбивстві якого підозрюють поліцію

У Кривому Озері поховали чоловіка, у вбивстві якого підозрюють поліцію

Укрінформ
У Кривому Озері на Миколаївщині поховали місцевого жителя Олександра Цукерманa, у вбивстві якого підозрюють працівників поліції.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив голова Кривоозерської РДА Олексій Мірошниченко.

«Олександра похоронили 31 серпня, у середу. Ситуація у селищі наразі спокійна», - сказав він.

За словами Мірошниченка, родичі не допустили журналістів навіть у двір, заборонивши фото- та відеозйомку церемонії прощання.

Нагадаємо, у ніч проти 24 серпня наряд поліції прибув на виклик у помешкання 32-річного чоловіка, який вчиняв хуліганські дії. До нього були застосовані заходи фізичного впливу та кайданки. Згодом чоловік помер - правоохоронці сказали, що своєю смертю. Але рідні звинуватили поліцію у його вбивстві. Біля прокуратури та райвідділу поліції зібралося майже 200 місцевих мешканців, які вимагали справедливого розслідування.

У Криве Озеро направили слідчу групу з області для проведення розслідування. Еспертиза встановила, що причиною смерті 32-річного Олександра Цукермана стала гостра внутрішня кровотеча та травматичне поранення серця.

Трьох поліцейських затримали. Усім їм суд обрав запобіжний захід у вигляді перебування під вартою: двом – по місяцю, а третьому, якому пред’явили підозру у вбивстві, – два місяці.

Двоє поліцейських оскаржили це рішення в Апеляційному суді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-