Штаб АТО перевіряє інформацію про другий обстріл Щастя - речник

Штаб АТО перевіряє інформацію про другий обстріл Щастя - речник

Укрінформ
Бойовики у вівторок увечері протягом 20 хвилин обстріляли з мінометів населений пункт Щастя, що в Луганській області.

Про це повідомила речник прес-центру штабу АТО Ірина Баранова в коментарі Укрінформу.

"Учора біля 10 десятої години стався обстріл, тривав близько 20 хвилин. Був мінометний обстріл з застосуванням мінометів калібру 82 мм. Він був не тривалий, кількість обстрілів - близько десятка", - сказала Баранова.

Вона також додала, що неофіційно є інформація, що обстрілів було два - другий близько 00.00, проте ця інформація перевіряється. 

"У соцмережах є інформація, що начебто був ще обстріл біля дванадцятої ночі, але ми не має підтвердження другого обстрілу", - додала Баранова.

Речник також зазначила, що всі руйнування житлових будинків будуть зафіксовані українською стороною Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню в Донбасі (СЦКК) та оприлюднені у Facebook на офіційній сторінці прес-центру штабу АТО.

"Той обстріл, який був близько десятої вечора ми підтверджуємо. Будуть зафіксовані руйнування житлових будинків. Українська сторона СЦКК проведе фото фіксацію цих руйнувань і викладе фото на ФБ сторінці прес-штабу АТО", - зазначила Баранова.

Як повідомляв Укрінформ, у Щасті на Луганщині внаслідок нічних мінометних обстрілів поранено медсестру міської лікарні. Пошкоджень зазнали лінії електро-  та водопостачання, житлові будинки, а також будівля місцевого храму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-