АТО: бойовики накрили з важкої артилерії укріплення в Красногорівці

АТО: бойовики накрили з важкої артилерії укріплення в Красногорівці

Укрінформ
З опівночі вівторка та упродовж дня ситуація в районі проведення АТО залишається неспокійною, проте контрольованою. Зафіксовано 33 ворожих обстріли позицій української армії.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Зокрема, на Донецькому напрямку, порушуючи Мінські угоди, російські окупаційні війська застосували артилерійські установки, випустивши три з половиною десятки снарядів калібру 122 мм по Новгородському. Із 120 мм мінометів противник гатив по позиціях у Верхньоторецькому та Пісках", - йдеться в повідомленні.

Крім того, ворожі гранатомети різних систем, міномети калібру 82 мм та великокаліберні кулемети били по захисниках Авдіївки, Луганського та Пісків. У Майорському збройні провокації тривали з застосуванням гранатометів та стрілецької зброї, а у Луганському до того ж супротивник задіяв БМП.

"На Маріупольський напрямок прийшлося 13 обстрілів, з них 2 з застосуванням важкої артилерії: по укріпленнях в Карасногорівці противник випустив понад півсотні снарядів калібру 122 мм. З 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї супротивник вів вогонь по Широкиному. В Красногорівці окупанти відкривали мінометний вогонь, а в Мар’їнці застосували гранатомети та стрілецьку, у тому числі снайперську, зброю", - зазначили у штабі.

На Луганщині бойовики тричі з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї ще до світанку обстріляли Новоолександрівку, ближче до вечора гранатомети та кулемети ворог задіяв у Новозванівці.

Фото: РИА Новости

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-