У Харкові поліція

У Харкові поліція "накрила" онлайн-порностудію

Укрінформ
Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, а також співробітники поліції та слідчі виявили у Харкові онлайн-порностудію і припинили її діяльність.

Про це журналістам розповіла старший слідчий поліцейського главку в Харківській області Світлана Котик, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"До поліції надійшла інформація, що з січня поточного року на території Харкова група осіб здійснює діяльність по виготовленню і поширенню в інтернеті зображень порнографічного характеру", - відзначила слідчий.

За її словами, у ході слідства викрито організатора онлайн-порностудії і моделей, які там працювали.

"Встановлено, що 23-річна харків'янка, діючи з корисливих мотивів, орендувала квартиру в Московському районі Харкова і встановила в ній комп'ютерну техніку. Вона ж підшукала 15 дівчат із Харкова та інших регіонів України, які під час інтернет-трансляцій демонстрували клієнтам своє тіло і здійснювали дії порнографічного характеру", - додала слідчий.

За її словами, відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і поширення порнографічних предметів) з санкцією до 7 років позбавлення волі.

Як стало відомо, ряду осіб оголошено підозру в скоєнні злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-