Позашляховик на Львівщині підірвали дистанційно - поліція

Позашляховик на Львівщині підірвали дистанційно - поліція

Фото
Укрінформ
Позашляховик Mersedes на Львівщині підірвали дистанційно, заздалегідь заклавши вибухівку під дорожнє покриття.

Таку версію озвучив т.в.о. начальника ГУ Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія, повідомляє прес-служба відомства.

"Скоріше за все, вибухівка була закладена під дорожнє покриття і спрацювала по сигналу дистанційно. На місці події ми виявили два відстріляних «рожки» від автомата. Бізнесмен, на якого вчинявся замах, їхав позаду. Після того, як все трапилось, він об’їхав пошкоджений автомобіль та поїхав з місця події", - зазначив керівник львівської поліції.

Поліція розслідує подію як умисне вбивство.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні вранці у Старому Селі Пустомитівського району на Львівщині вибухнув, а потім був обстріляний з автоматичної зброї позашляховик Mersedes, який належав ВАТ "Львівський холодокомбінат". Троє чоловіків, які знаходились в салоні, загинули; четвертого госпіталізовано. Поліція вважає, що йде боротьба між організованими злочинними групами за сфери кримінального впливу. Голова спостережної ради "Львівського холодокомбінату" Богдан Копитко є "особою доволі відомою у вузьких кримінальних колах Львівщини", за словами речника МВС Артема Шевченка.

Фото: Нацполіції Львівської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-