АТО: бойовики розстрілюють Авдіївку з танків, за день – понад 40 снарядів

АТО: бойовики розстрілюють Авдіївку з танків, за день – понад 40 снарядів

Укрінформ
Упродовж сьогоднішньої доби в районі бойових дій на Донбасі російські окупаційні війська 27 разів відкривали вогонь по позиціях української армії.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"На Донецькому напрямку противник здійснив серію мінометних обстрілів позицій в районі Авдіївки, де застосував 120 та 82 мм калібр. Майорськ та Новоселівка Друга були обстріляні з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними штабу, ворог знов наніс артилерійський удар калібром 152 мм по Архангельському. Під Світлодарськом окупанти задіяли бойові машини піхоти, по Новоселівці Другій нанесли удар з протитанкового ракетного комплексу, а по Авдіївці знову було випущено понад чотири десятки снарядів з танків.

"На Маріупольському напрямку заборонену Мінськими домовленостями важку артилерію ворог застосував по укріпленнях у Широкиному та Талаківці, по Широкиному випустивши понад шість десятків снарядів калібру 122 мм. У Новогригорівці та Водяному супротивник вів вогонь з гранатометів та стрілецької зброї, у Мар’їнці застосував кулемети великого калібру", - зазначає прес-служба.

На Луганщині ворожий гранатометний вогонь відкривався по позиціях у Новоолександрівці та Новозванівці. Обстріли Станиці Луганської тривали з використанням мінометів 82 мм калібру, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-