Аброськін звільнив за розпусту трьох поліцейських і їх начальника

Аброськін звільнив за розпусту трьох поліцейських і їх начальника

Фото
Укрінформ
В Добропіллі троє співробітників поліції були звільнені за ганебну поведінку. Їх начальник відсторонений від посади.

Про це у Фейсбуці пише начальник ГУ Нацполиции в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Вчора (27.08 – ред.) під час робочої поїздки Покровськ-Добропілля-Краматорськ-Слов'янськ провів зустрічі з керівниками та особовим складом територіальних підрозділів поліції. Розібрали події, які мали місце в Тернопільської та Миколаївської області. В Добропіллі за результатами зустрічі з особовим складом та керівництвом прийняв рішення зняти з посади керівника відділення поліції і звільнити трьох співробітників", - відзначає він.

Як повідомив Аброськін, пару днів тому у Добропіллі сталася "вкрай неприємна ситуація": "Дійові особи - три міліціонери, які ще не пройшли атестацію, і дві дами, одна з яких - місцева "Лоліта". Дії всіх учасників цього інциденту ганебний для кожного".

"Трійця "мусорів", по-іншому назвати їх не можу, вирішила провести вечір "напідпитку": з алкоголем і "дамами". Одна з них – дівчина з неблагополучної сім'ї, яка ще не має паспорта, але вже активно веде "доросле" життя... Свято у них відбувся, проте на ранок, намагаючись пояснити матері свою нічну відсутність, "Лоліта" придумує свою версію вечора. З її слів, все було "не по любові". Після перевірки розповідь дівчини не підтвердився, але це не виправдовує дії цих паскудних міліціонерів", - підкреслює він.

Аброськін вказує, що винні в цій ситуації всі учасники: "З "Лолітою" нехай розбирається її мати, а з цими трьома "мусорами" сьогодні розбирався особисто. Їх звільнено з органів внутрішніх справ за негідну поведінку, що ганьбить честь співробітника правоохоронних органів".

Матеріали службової перевірки направлені до обласної прокуратури.

Фото: semenivka.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-