Вбивство в Кривому Озері: прокуратура вилучила відео з супермаркету

Вбивство в Кривому Озері: прокуратура вилучила відео з супермаркету

Укрінформ
Прокуратура Миколаївської області вилучила відеосервер з супермаркету, який знаходиться в Кривому Озері поруч з місцем вбивства Олександра Цукермана за участю поліцейських.

Про це в ефірі "112 Україна" повідомив заступник прокурора Миколаївської області Степан Божило.

"Цей відеосервер на даний момент знаходиться на експертизі. Про результати дослідження нами буде поінформовано суспільство", - сказав Божило.

Щоправда, він не підтвердив, чи зафіксований на відео момент вбивства або побиття, а лише зазначив, що зараз прокуратура максимально точно встановила обставини побиття Цукермана.

Тривають пошуки пістолета, з якого був убитий Цукерман. "Поки що вони безрезультатні. Підозрюваний плутається в свідченнях, в деяких моментах він відмовляється давати свідчення щодо місцезнаходження цього пістолета", - наголосив заступник прокурора.

Як повідомлялося, в ніч на 24 серпня наряд поліції прибув на виклик в помешкання 32-річного чоловіка, який вчиняв хуліганські дії. До нього були застосовані заходи фізичного впливу та кайданки. Згодом чоловік помер. Правоохоронці сказали, що своєю смертю. Але рідні звинуватили поліцію у його вбивстві. Біля прокуратури та райвідділу поліції зібралося майже 200 місцевих мешканців. Вони вимагали справедливого розслідування. Ситуація загрожувала силовим штурмом приміщень.

В Криве Озеро направили слідчу групу з області для проведення розслідування. Експертиза встановила, що причиною смерті 32-річного Олександра Цукермана стала гостра внутрішня кровотеча та травматичне поранення серця. Травми нанесені з травматичної зброї одним з поліцейських.

Трьох поліцейських затримали. Усім їм суд обрав міру запобіжного заходу - перебування під вартою. Двом – по одному місяцю, а третьому, якому пред’явили підозру у вбивстві, – два.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-