На Сумщині побилися два села, є жертви

На Сумщині побилися два села, є жертви

Укрінформ
В Липоводолинському районі на Сумщині між собою побились жителі двох сіл під час святкування Дня села. П’ятеро людей постраждали, ще п’ятьох заарештовано.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Сумської області. 

"Наразі постраждалі з травмами голови та кінцівок знаходяться в лікарні. Вжитими заходами вдалося швидко встановити особи хуліганів і затримати їх. Це жителі сусіднього села Беєве, слідчим вони пояснили, що того дня також святкували – відзначали день народження сина одного з них. Тож добряче хильнувши, згадали про сусідське свято і забажали продовжити там. Аналізуючи подію, що сталася можу сказати, що конфлікту можна було б уникнути, якби обидві сторони не були у стані сильного алкогольного сп’яніння і контролювали свої дії", - говорить Андрій Перелазний, начальник Липоводолинського відділення поліції.

Повідомлення про те, що біля місцевого клубу в с. Саї Липоводилнського району невідомі вчинили бійку, надійшло на лінію "102" від сільського голови. Коли на місце події прибули поліцейські, з’ясувалось, що в результаті бійки постраждали п’ять чоловік, яких вже доправили до лікарні. Місцеві пояснили, що відзначали день села, коли до клубу на авто під’їхала компанія молодих людей. Спочатку все було добре. Гості розважались і танцювали, а потім між ними та жителями села виникла бійка. В хід пішли бити. Хтось зробив постріл з травматичної зброї, влучивши одній з дівчат в стопу ноги. Після чого "гості" поїхали.

Як результат - п’ять постраждалих із тілесними ушкодженнями потрапили до лікарні і ще п’ятеро до відділення поліції. Правоохоронці кажуть: бійки можна було б уникнути, якби обидві сторони конфлікту не були у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом хуліганства в поліції відкрили кримінальне провадження. Аби в подальшому не допустити подібних інцидентів на території району, керівництво Головного управління поліції області сьогодні проводе робочу зустріч із очільником Липоводолинської адміністрації та головами селищних рад, жителі яких стали фігурантами цього кримінального провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-