АТО: бойовики били з забороненої зброї по Авдіївці, Пісках і Миронівському

АТО: бойовики били з забороненої зброї по Авдіївці, Пісках і Миронівському

Укрінформ
Російські окупаційні війська сьогодні з опівночі 14 разів порушували режим припинення вогню в зоні проведення АТО.

Про це повідомляє прес-центру штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

"Значна кількість обстрілів відбувалася ще до світанку, приблизно з одинадцятої години ранку по всій лінії розмежування спостерігалося відносне затишшя", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, за інформацією штабу, на Донецькому напрямку із заборонених Мінськими домовленостями 120 мм мінометів, а також мінометів 82 калібру та стрілецької зброї противник бив по українських опорних пунктах в Авдіївці, Пісках та Миронівському. У Пісках до того ж застосував важку артилерію, по українських позиціях противник випустив чотири десятки снарядів калібру 122 мм.

На Маріупольському напрямку традиційно гаряче було у Красногорівці, де ворог вів вогонь з мінометів різного калібру. По укріпленнях у Новогригорівці бойовики стріляли з великокаліберних кулеметів, а у Талаківці провокації тривали зі застосуванням стрілецької зброї, зазначили у штабі.

На Луганщині противник відкривав вогонь із 82 мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї по захисниках Новоолександрівки, йдеться у вечірньому зведенні.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-