На Дніпропетровщині поліція затримала озброєних псевдоінкасаторів

На Дніпропетровщині поліція затримала озброєних псевдоінкасаторів

Укрінформ
На Дніпропетровщині четверо озброєних чоловіків відрекомендувалися співробітниками банку та намагалися здійснити інкасацію в одній із служб доставки.

Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Дніпропетровській області. 

«Подія сталася 26 серпня в м.Апостолове. До відділення служби доставки на автомобілі без спеціального обладнання з донецькими номерами під’їхали чотири чоловіки із зброєю без форменого одягу.

Один з чоловіків відрекомендувався співробітником банку, але не надав відповідних документів чи посвідчення, після чого невідомі намагались здійснити інкасацію. Працівники пошти їм відмовили та зателефонували до поліції, бо у них виникли сумніви стосовно інкасаторів. Отримавши виклик, поліцейські миттєво виїхали на місце, але автомобіль з ймовірними інкасаторами виїхав з м.Апостолове в сторону м.Нікополя. Вже через 30 хвилин на території м.Нікополя поліцейським вдалося затримати автомобіль з чоловіками», - йдеться в повідомленні.

Наразі проводиться перевірка, встановлюються особи затриманих та з’ясовуються всі обставини події.

Як зазначили в поліції, вже відомо, що крім представника банку в автомобілі знаходились співробітники охоронної фірми. У ході огляду автомобіля вилучено 2 пістолети без документів.

Наразі дії затриманих кваліфіковано за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-