Суд щодо стрілянини у Мукачевому перенесли на 31 серпня

Суд щодо стрілянини у Мукачевому перенесли на 31 серпня

Укрінформ
У п'ятницю, 26 серпня, у Мукачівському міськрайонному суді відбувся черговий суд у справі про стрілянину у Мукачевому. Справу планували розглядати по суті, але до розгляду так і не дійшли і призначили чергове засідання на 31 серпня.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу з місця подій.

"Сьогодні мало відбутися підготовче засідання у справі, за нової колегії суддів та з новим прокурором від ГПУ. Замість Олександра Голінченка на суді із ГПУ з’явився прокурор Роман Шененко. Сторона захисту заявляла йому про відвід– у зв’язку з упередженістю у розгляді справи, також про це заявляли підсудні. Судді відхили відвід, але ми на наступному засіданні знову його проситимемо", - сказав адвокат Роман Бухтояров.

Також він повідомив, що сьогоднішнє засідання перенесли через те, що у залі не з’явилися потерпілі. До того ж, прийняли рішення про перенесення розгляду у іншу будівлю суду у межах Мукачева  – там засідання відбуватиметься на першому поверсі, бо у одного із підсудних Володимира Бурчі травма ноги, через яку йому важко підніматися поверхами.

За словами адвоката Бухтоярова, наступне засідання відбудеться в Мукачівському міськрайонному суді уже 31 серпня – за тим же складом суддів та прокурорів.

Як повідомлялося, затримані у справі "мукачівської стрілянини" чотири бійці ПС уже понад рік перебувають у СІЗО. За інкримінованими прокуратурою статями бійців можуть засудити до довічного ув’язнення. Інші учасники "стрілянини" у справі проходять як свідки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-