АТО: бойовики б'ють по Авдіївці з мінометів, гранатометів та гаубиць

АТО: бойовики б'ють по Авдіївці з мінометів, гранатометів та гаубиць

Укрінформ
З початку доби у районі проведення АТО ворог 21 раз обстріляв позиції українських військових.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

"Бойова активність російських окупаційних військ на українському Донбасі продовжується, проте ситуація контрольована. З початку доби в районі проведення АТО ворог 21 раз обстріляв позиції наших військ", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у штабі, на Донецькому напрямку епіцентром напруги залишається район Авдіївки - тут окупанти окрім обстрілів з мінометів, різних систем гранатометів та кулеметів великого калібру випустили понад сім десятків гаубичних снарядів калібру 122 мм. По населеному пункту Архангельське, що досить віддалений від лінії розмежування вглиб позицій українських воїнів, ворог з опівночі до світанку випустив понад вісім десятків снарядів 152 мм калібру. Поблизу Луганського зафіксовано активність ворожих бойових машин піхоти.

На Маріупольському напрямку із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів противник бив по опорних пунктах сил АТО у Павлополі та Новомихайлівці, 82 мм калібр застосував у Гнутовому. Традиційно неспокійно день пройшов у Мар’їнці та Широкиному, де ворог вів провокаційні обстріли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, зазначається у вечірньому зведенні.

На Луганщині супротивник виявляв активність іще до світанку: у Новоолександрівці відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а у Станиці Луганській задіяв БМП. Але впродовж дня тут зберігалася тиша, зазначають у штабі.

Фото: vl.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-