У Харкові начальник патрульної поліції потрапила у ДТП

У Харкові начальник патрульної поліції потрапила у ДТП

Документ
Укрінформ
Керівник патрульної поліції Харкова Ольга Юськевич напередодні ввечері потрапила у ДТП на особистому автомобілі біля Харківської міськради.

Про це вона сама написала у Фейсбуці.

"23.08.16 близько 22.20, рухаючись додому після важкого робочого дня, я ненавмисно здійснила контакт з автомобілем попереду. Ми разом з іншим водієм оглянули наші авто, побачили, що пошкоджень немає, саме тому претензій одне до одного не маємо й вирішили розійтися", - пише Юськевич.

Проте, за її словами, свідком події став співробітник патрульної поліції Дмитро Пекшев, який, очевидно, підтримує активістів дорожнього контролю.

Як пише Юськевич, близько десяти "дорожніх контролерів" на чотирьох машинах проїхали за нею до її будинку, де почалося "найцікавіше: шум, камери, блокування моєї машини, виклики на "102".

За словами Юськевич, до будинку під'їхав і водій машини-учасниці ДТП, який розповів патрульним, що прибули на місце, про відсутність претензій : "Ця історія матиме продовження, але я вирішила написати про все, оскільки приховувати нічого... Я маю бути уважнішою при керуванні", - пояснила Юськевич.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-