Київський губернатор привітав земляків із Днем Незалежності

Київський губернатор привітав земляків із Днем Незалежності

Відео
Укрінформ
Голова Київської обласної облдержадміністрації Максим Мельничук привітав земляків із Днем Незалежності.

Про це пише прес-служба КОДА

"Цьогоріч Україна відзначає 25-ту річницю незалежності. Для усіх нас це дата, коли можна підбити певні підсумки діяльності нашої держави, задуматися про той спадок, який маємо передати нащадкам. Сьогодні країна переживає непрості часи, проте спільними зусиллями ми зможемо здолати всі негаразди, збудувати дійсно незалежну, соборну, процвітаючу державу, яка стане зразком для наших майбутніх поколінь", - зазначив губернатор.

"Ми усвідомлюємо, що найбільше багатство Київської області – її мешканці: щирі та працьовиті. Всі здобутки і позитивні зміни відбуваються завдяки вашій щоденній наполегливій праці. Я вдячний вам за все, що ви зробили і робите для розвитку рідного краю", - зазначив він, наголосивши, що, у свою чергу, обласна влада наполегливо працює над тим, щоб життя на Київщині ставало комфортнішим та сучаснішим.

Мельничук побажав землякам стабільності та процвітання, міцного здоров’я, достатку і злагоди в оселях, мудрості й натхнення у всіх справах. "Нехай любов до рідного краю спонукає вас на добрі справи, які примножать славу Київщини та принесуть мир і спокій нашій державі. Щасливої долі кожній родині та Божого благословення!", - резюмував він.

Фото: 112.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-