Президент вручив бійцям держнагороди та ордери на квартири

Президент вручив бійцям держнагороди та ордери на квартири

Укрінформ
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Харківської області вручив 43 військовослужбовцям високі державні нагороди.

Про це повідомляється на офіційному Інтернет-порталі Глави держави. 

«Державними нагородами відзначено 43-х військовослужбовців: 28 військових ЗСУ, 6 - Нацгвардії, 4 - Державної прикордонної служби, 4 - СБУ, 3 - Національної поліції. Серед нагород - ордени Богдана Хмельницького, Данила Галицького, «За мужність», медалі «За військову службу Україні» та «За бездоганну службу». Медаллю «За врятоване життя» також нагороджено одного поліцейського», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що бійців нагороджено «за особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час бойових дій та при виконанні службових обов'язків».

Главі держави також було продемонстровано стрільби зі зразків озброєння та військової техніки, яка в цей день була передана Президентом військовослужбовцям.

«Мені приємно бачити високий рівень професіоналізму і патріотизму військових, який сьогодні було продемонстровано. Ми бачили, що ці машини вони отримали на ваших очах. Всі присутні військовослужбовці - учасники АТО», - зазначив Порошенко, додавши, що «десантники, піхотинці, танкісти - це честь, основа і опора нашої незалежності - їх шанує і їм довіряє український народ».

Крім того, Глава держави також вручив ордери на квартири 26 військовим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-