Бойовики обстріляли Золоте: загинула мирна жителька

Бойовики обстріляли Золоте: загинула мирна жителька

Укрінформ
У Золотому на Луганщині внаслідок обстрілу з боку так званої ЛНР у власній квартирі від кулі загинула місцева мешканка.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"В ніч на 23 серпня російсько-терористичні війська тричі масовано обстріляли з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї околиці міста Золоте. У результаті обстрілу від кулі у власній квартирі загинула місцева жителька", - йдеться у повідомленні.

В адміністрації також поінформували, що загалом протягом минулої доби ворог здійснив 12 обстрілів у напрямку населених пунктів Луганської області. Зі 120-мм мінометів, гранатометів різних типів та стрілецької зброї шість разів обстріляно позиції українських військовослужбовців поблизу села Кримське Новоайдарського району. Відкривався вогонь з гранатометів різних типів та стрілецької зброї у напрямку села Лопаскине.

Близько опівночі ворог з 82-мм мінометів, гранатометів різних типів, БМП та великокаліберних кулеметів вдався до масованого обстрілу смт. Станиця Луганська. У результаті обстрілу в черговий раз постраждала будівля Пенсійного фонду України.

Також бойовики із самохідної артилерії обстрілювали позиції українських військовослужбовців поблизу околиць міста Попасна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-