Браконьєри розстріляли човен сина відомого еколога

Браконьєри розстріляли човен сина відомого еколога

Укрінформ
В Одеській області браконьєри розстріляли човна сина відомого еколога, директора НПП "Тузловські лимани" Івана Русєва.

Про це в понеділок повідомила Укрінформу інспектор відділу комунікацій Одеського облуправління Національної поліції України Ганна Пенчева.

"Співробітники Біляївського відділу поліції побували на місці події, оглянули плавзасіб і внесли відомості про пошкодження зловмисниками човна Русєва в ЄРДР за ознаками  ст. 194 (умисне знищення або пошкодження чужого майна) Кримінального кодексу України", - зазначила Пенчева.

У свою чергу, директор НПП Русєв заявив Укрінформу, що прямо пов'язує цей факт застосування вогнепальної зброї для пошкодження човна (пробиття кулями дір у борту) з помстою йому групи браконьєрів.

Як повідомляв Укрінформ, під час інспектування директором національного парку "Тузловські лимани" Іваном Русєвим території парку, яке він здійснював 19 травня у супроводі знімальної групи одного з одеських телеканалів, агресивно налаштовані браконьєри зупинили їх, погрожували вогнепальною зброєю. Лише через дві години за викликом журналістів до села Лебедівка Татарбунарського району прибув наряд поліції, коли озброєні хулігани зникли з місця події на легковому автомобілі. На запит журналістів про вжиті заходи реагування очільник Одеського облУВС Гіоргі Лорткіпанідзе заявив, що за цим та іншими фактами правопорушень з боку браконьєрів, відкрито шість кримінальних провадження, встановлені причетні особи. Заради об'єктивного розслідування справи передано працівникам Слідчого управління Одеського облУВС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-