АТО: найгарячіше на Донецькому напрямку

АТО: найгарячіше на Донецькому напрямку

Укрінформ
З початку доби бойовики 23 рази обстрілювали позиції українських військових, використовуючи при цьому зброю великого калібру. Найбільша напруга - на Донецькому напрямку.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні станом на 18.00.

"Сьогодні російські окупаційні війська продовжували чинити збройні провокації проти Сил АТО. Всього з початку доби противник 23 рази відкривав вогонь по підрозділах ЗС України.

Половина випадків порушення режиму тиші прийшлася на Донецький напрямок. Із забороненої Мінськими угодами важкої артилерії противник бив по наших укріпленнях в Авдіївці. З мінометів різного калібру, гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляні українські воїни у Новоселівці Другій та Луганському. Калібр мінометів 82 мм та гранатомети ворог застосував біля Верхньоторецького та Троїцького. У Верхньоторецькому до того ж зафіксовано снайперський вогонь", - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку три з половиною десятки снарядів калібру 122 мм противник випустив по позиціях в Новотроїцькому, де до того ж застосував міномети 120 мм калібру. Неспокійно було й біля Красногорівки. Тут російські окупанти вели вогонь по наших позиціях із 82 мм мінометів, а згодом задіяли бронетехніку. По захисниках Широкиного супротивник відкривав вогонь з мінометів 120 та 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та кулеметів великого калібру, біля Гранітного вів кулеметний вогонь.

На Луганщині супротивник тричі обстріляв Новоолександрівку, застосувавши міномети 82 мм калібру, гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-