Прикордонники затримали чоловіка, який віз бойовикам наркотики

Прикордонники затримали чоловіка, який віз бойовикам наркотики

Укрінформ
На чотирьох пунктах пропуску в'їзду-виїзду (КПВВ) на лінії розмежування у неділю зранку перебувало в черзі  понад півтисячі автівок, що очікують оформлення як на в'їзд, так і на виїзд на не підконтрольні українській владі території.

Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

"Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування через контрольний пункт «Зайцеве» на в'їзд з неконтрольованої території перебувало 50 автомобілів, а в зворотному напрямку - 70. У «Мар'їнці» очікувало 240 транспортних засобів на в'їзд, а на виїзд було 120 автівок. У «Новотроїцькому» та «Гнутовому» очікували оформлення по 10 авто на в'їзд та 4 і 15 на виїзд відповідно", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вчора на КПВВ "Мар'їнка" в автівці, що рухалася на непідконтрольну територію, було знайдено 300 грамів марихуани. 

"Учора прикордонники  Краматорського загону спільно з фіскальною службою у КПВВ "Мар'їнка", за допомогою службового собаки, виявили наркотичну речовину. Наркотики перевозив до неконтрольованої території, за спинкою заднього сидіння автомобіля, громадянин України. Всього в пакунку було 300 грамів речовини рослинного походження, попередньо, марихуани. Громадянина разом з автомобілем та речовиною передано представникам Національної поліції в Донецькій області", - зазначається в повідомленні.

Прес-центр також інформує, що на КПВВ «Мар'їнка» та «Гнутове» у двох автомобілях водії намагалися перевезти до неконтрольованої території нелегальний вантаж на загальну суму понад 60 тис. грн.

"Крім того, на КПВВ «Мар'їнка» та «Гнутове» затримано 2 автомобілі з вантажем  товарів народного споживання, надувним човном та двигуном на загальну суму понад 60 тисяч гривень. Вантаж прямував до неконтрольованої території.  Транспортні засоби передано ДФС для прийняття правового рішення", - уточнюється в повідомленні.

За інформацією прес-центру, за минулу добу через 5 контрольних пунктів в`їзду-виїзду прослідувало на 3 тисячі осіб менше, ніж попередньої доби.

"Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду «Зайцеве», «Мар'їнка», «Новотроїцьке», «Гнутове» та «Станиця Луганська» перетнуло понад 28 тисяч осіб, що на 3 тисячі осіб менше, ніж попередньої доби. Крім того, лінію розмежування через КПВВ перетнуло понад 4,5 тисячі транспортних засобів", - підсумовується в повідомленні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-