У Києві викрили озброєних зловмисників, які збували фальшиву валюту

У Києві викрили озброєних зловмисників, які збували фальшиву валюту

Фото
Укрінформ
У Києві співробітники прокуратури спільно з поліцейськими викрили групу зловмисників, які збували підроблену валюту.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"У Києві в рамках спільної операції працівників Київської місцевої прокуратури №8, ГУ СБУ у м. Києві та Київської області, відділу Управління захисту економіки у м. Києві ДЗЕ НПУ та СВ Святошинського райуправління поліції викрито організовану злочинну групу, яка налагодила збут незаконно виготовленої іноземної валюти на території України", - йдеться у повідомленні.

Як з'ясувалося в ході досудового слідства, своїм “клієнтам” зловмисники пропонували придбати партію підроблених євро та доларів США за 50% від її номінальної вартості.

Після узгодження з потенційним покупцем якості банкнот, їх номіналу та кількості, незаконно виготовлена валюта доправлялась у визначене місце, де і відбувався безпосередній збут.

Сьогодні в рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 199 КК України, правоохоронці “на гарячому” під час передачі “покупцеві” підроблених долларів затримали 47-річну уродженку Маріуполя.

Під час обшуків, які були проведені за місцем проживання та регістрації, а також в автомобілях учасників злочинного угрупування, правоохоронці виявили та вилучили підроблені гроші, зброю та боєприпаси. Наразі зловмисницю затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Досудове розслідування, в ході якого буде встановлено місце знаходження інших учасників угрупування та інших осіб, причетних до скоєння цього злочину, триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-