Київська поліція розповіла, як ловили нічного стрільця

Київська поліція розповіла, як ловили нічного стрільця

Фото, відео
Укрінформ
У результаті конфлікту між гостями одного з київських ресторанів сталася стрілянина, двох чоловіків із пораненнями доставили у лікарню.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Подія сталася близько півночі на вулиці Братиславській у Деснянському районі Києва. Правоохоронці з’ясували, що у ресторані між чоловіками виник конфлікт через поведінку компанії молодиків, які голосно лаялися, а відтак заважали іншим відвідувачам. Аби з'ясувати стосунки, вони вийшли на вулицю: почалася бійка, і пролунало кілька пострілів. У результаті двох чоловіків із пораненнями доставили у лікарню, де їм надають медичну допомогу. Зловмисники з місця події втекли", - йдеться у повідомленні.

Було встановлено, що чоловіки, які стріляли, поїхали автомобілем «Toyota» сріблястого кольору.

Фото: Відділ комунікації поліції Києва

Під час плану "Перехоплення" патрульні помітили вказаний транспортний засіб, який рухався на великій швидкості. Вимогу поліцейських про зупинку водій проігнорував, тож його зупинили у результаті переслідування.

За кермом перебував 24-річний уродженець Вінниччини, який відмовився надавати будь-які пояснення, посилаючись на статтю 63 Конституції України. Однак під час огляду машини у салоні виявили два зареєстровані пристрої для відстрілу гумовими кулями та магазин із набоями до одного з них. Водія затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліція встановлює та розшукує інших учасників інциденту.

З місця події також вилучені гільзи, які разом зі зброєю відправили на проведення експертизи.

За повідомленнями лікарів, у 47-річного потерпілого сліпе поранення лівої кисті та поверхневе поранення вуха (його життю нічого не загрожує), а у його 41-річного товариша – вогнепальне поранення м’яких тканин правої та лівої скроневої ділянки голови та сліпе поранення ліктя (чоловік без свідомості в післяопераційному стані перебуває у реанімаційному відділенні).

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, а після проведення першочергових слідчих дій – за ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-