У Кличка зібрали штаб для підготовки до зими

У Кличка зібрали штаб для підготовки до зими

Укрінформ
Через блокування рахунків енергокомпаній столична влада створила антикризовий штаб для підготовки до зими.

 Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу "Київ", повідомляє прес-служба міської влади.

"Заблоковані рахунки не дають можливості вкладати гроші у підготовку до зими. Тому я звернувся до Президента та Прем'єр-міністра та попередив, що у нас є велика  загроза зриву опалювального сезону. Все, що залежить від міської влади, ми робимо, але енергокомпанії також повинні проводити підготовку. «Ігри» між «Нафтогазом» та енергокомпаніями можуть призвести до того, що постраждають люди. Ми маємо робити все, щоб у домівці кожного українця взимку було тепло", - наголосив Кличко.

Мер зазначив, що через ветування закону 2706, який би дав можливість розблокувати рахунки 104 підприємства ТЕК по всій Україні, склалася патова ситуація.

Тому, за словами Кличка, столична влада запровадила антикризовий режим підготовки до зими.

"Днями відбулося перше засідання штабу, до якого увійшли представники комунальних підприємств столиці, «Київводоканалу», заступники голови КМДА, представники «Київенерго», для того, щоб оперативно вирішувати питання підготовки до зими. Ми збиратимемося кожного тижня, щоб знаходити шляхи вирішення поточних проблем та вчасно підготуватися до опалювального сезону", – підкреслив Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-