Вибухівки в Харкові не знайшли

Вибухівки в Харкові не знайшли

Укрінформ
Вибухотехніки оглянули Харківську облдержадміністрацію і ломбард, що біля нової станції метро "Перемога", відкритої Президентом Петром Порошенком: інформація про замінування цих об'єктів, яку поліції повідомили аноніми, виявилася хибною.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій Головного управління Нацполіциі в Харківській області Оксана Калмикова.

"Оглянуто близько 4 тис. кв. м території, евакуйовано 48 осіб. Ніякі вибухові речовини не виявлено", - зазначила Калмикова.

За її словами, робота обох об'єктів відновлена в звичайному режимі.

Як повідомляв Укрінформ, близько 11.00 в поліцію надійшла інформація про замінування другого поверху Харківської ОДА, де знаходиться кабінет глави області Ігоря Райніна, і ломбарду на проспекті Перемоги. На місце події прибули вибухотехніки, оперативні служби поліції, кінологи: почалася евакуація громадян.

Близько 13.00 Президент Петро Порошенко, який прибув до Харкова, відкрив нову станцію метро "Перемога" на однойменному проспекті, що в Шевченківському районі міста.

Порошенко також взяв участь у відкритті нового Органного залу Харківської обласної філармонії - кращого в Європі з акустики.

На цю годину Порошенко і особи, які його супроводжують, відбули до Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-