АТО: сьогодні бойовики 45 разів відкривали вогонь

АТО: сьогодні бойовики 45 разів відкривали вогонь

Укрінформ
Сьогодні, 17 серпня, бойовики 45 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Незважаючи на Мінські домовленості про суворе дотримання режиму припинення вогню, російські окупанти нарощують кількість обстрілів позицій сил АТО. Упродовж сьогоднішнього дня зафіксовано 45 обстрілів українських опорних пунктів, з них 5 з важкої артилерії", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на Маріупольському напрямку ще до світанку ворог вів потужні обстріли з артилерії калібру 152 мм по позиціях в Сіонітному, з установок калібром 122 мм відкривав вогонь по Мар’їнці. 80 снарядів випустив противник в бік наших укріплень. Під ворожі обстріли з мінометів потрапили оборонці Красногорівки, Водяного, Мар’їнки та Талаківки. Під Широкиним противник застосував БТР, а поруч Чермалика та Новогнатівки - гранатомети. У Мар’їнці відкривав вогонь снайпер.

У штабі АТО повідомили, що на Донецькому напрямку доба почалась з мінометних обстрілів наших позицій в Авдіївці, Новоселівці другій, Луганському та Кам’янці, Пісках та Семігір’ї. По укріпленнях у Пісках ворог до того ж застосував артилерійські установки 122 калібру. Вже у світлий час доби обстріли на цьому напрямку тривали у Зайцевому, Новоселівці другій, Новгородському, Верхньоторецькому та Авдіївці.

На Луганщині важку артилерію калібру 122 мм супротивник застосував по Новоалександрівці та Попасній. Вогонь з мінометів та гранатометів ворог неодноразово відкривав по укріпленнях у Попасній. По позиціях у Новоолександрівці, Золотому, Станиці Луганській та Кримському вівся здебільшого гранатометний вогонь, зазначили в прес-центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-