Трагедія у Грибовичах: обвинувачені комунальники вийшли під заставу

Трагедія у Грибовичах: обвинувачені комунальники вийшли під заставу

Укрінформ
Колишнього директора Львівського комунального підприємства "Збиранка" та його заступника, взятих напередодні під варту, відпустили під заставу.

Про це повідомляє Zaxid.net з посиланням на юридичне управлінні Львівської міськради.

"Колишній директор ЛКП «Збиранка» Богдан Горбаль, а також його заступник Борис Плашенко, яких... 16 серпня за рішенням суду було взято під варту на 2 місяці, уже вийшли із СІЗО, внісши заставу в розмірі 110 240 грн кожен", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, троє посадових осіб ЛКП «Збиранка» підозрюються у численних порушеннях при експлуатації Львівського міського полігону твердих побутових відходів, які призвели до загибелі 30 травня під обвалом сміття трьох працівників органів ДСНС України та зникнення безвісти службовця комунального підприємства.

Напередодні, у вівторок, Галицький суд призначив екс-директору ЛКП "Збиранка" та його заступнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці з можливістю внесення застави. Справа третього підозрюваного - начальника полігону - не розглядалася, оскільки він перебуває у лікувальному закладі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-