Путіна в Криму кличуть на мітинг проти Аксьонова та його команди

Путіна в Криму кличуть на мітинг проти Аксьонова та його команди

Укрінформ
Організатор мітингу «Обдурений Крим», який хочуть провести в окупованому Сімферополі 20 серпня, Ілля Большедворов запрошує російського президента Володимира Путіна відвідати протестну акцію.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці, повідомляє "Крим. Реалії".

«Ми запрошуємо його відвідати наш захід, для того, щоб зрозуміти реальний стан справ у Республіці Крим вислухати проблеми, які дійсно турбують людей, і дати ті обіцянки, які будуть нарешті здійснилися, а не ті, які зазвичай не виконуються Аксьоновим Сергієм Валерійовичем та його «дружною» командою», – написав активіст.

Мітинг «Обдурений Крим» планують провести 20 серпня на площі перед Палацом культури профспілок у Сімферополі. Аналогічний мітинг хочуть провести і в Ялті, але підконтрольна Кремлю місцева адміністрація не погодила захід, повідомляє Большедворов.

На минулому тижні організатори мітингу «Обдурений Крим» Ілля Большедворов і Сергій Акімов провели пікети в Сімферополі біля пам'ятника «Ввічливим людям» і на площі Леніна під назвою «Крим-Росія», після чого були затримані російською поліцією.

Раніше російське козацтво проводило пікети проти закриття приватного навчального закладу "Кримського козачого кадетського корпусу".

16 серпня російські ЗМІ опублікували інформацію про те, що президент Росії Володимир Путін у кінці цього тижня відвідає окупований Крим.

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію та анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу ввели ряд економічних санкцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-