В Одеській області побили голову райцентру

В Одеській області побили голову райцентру

Укрінформ
Поліція розслідує напад на голову Ширяївської селищної ради Юлію Шаповалову, яку шпиталізовано з черепно-мозковою травмою, переломом носа та забоями.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у відділі комунікацій Одеського облуправління Національної поліції України.

"Зловмисники напали 15 серпня на Шаповалову, коли вона прямувала з дому до селищної ради. Її наздогнали на автомобілі Skoda чорного кольору, вискочили з машини і вдарили ззаду по голові... Потім били по спині й обличчю, в результаті чого зламали носа. У відділенні хірургії райлікарні потерпілій зашили рану на голові й діагностували часткову амнезію. Пацієнтка не може згадати подробиць нападу, крім того, що зловмисники вискочили з автомобіля Skoda", - зазначили в поліції.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 (умисні легкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Хоча за результатами судмедекспертизи дії зловмисників, яких розшукує поліція, правову кваліфікацію діянь нападників може бути змінено.

У свою чергу, голова Ширяївської райдержадміністрації Тарас Бойко оприлюднив заяву, що "напад на Ширяївського селищного голову вчинено з політичних мотивів. Юлія Шаповалова, яка менше року очолює селищну раду, до того була волонтером, супроводжувала гуманітарні вантажі для українських військовослужбовців у зону АТО".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-