У Дніпрі згоріла машина редактора газети

У Дніпрі згоріла машина редактора газети "Зоря" Зайцевої

Укрінформ
У Дніпрі цієї ночі підпалили автомобіль відстороненого головного редактора комунальної газети обласної ради "Зоря" Ксенії Зайцевої.

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook сама Зайцева.

"Автомобіль нашої сім'ї підпалили сьогодні близько 3-х ранку! Нахабно і зухвало, з відчуттям безкарності, в самому центрі міста, у дворі житлового будинку №15 по вулиці Мих.Грушевского (К.Лібкнехта). Унеможливлюється самозаймання, оскільки сусідська відеокамера зафіксувала двох суб'єктів біля нашого автомобіля незадовго до пожежі", - написала редактор.

Зайцева упевнена, що підпал пов'язаний з її професійною діяльністю: "Враховуючи події останніх 2-х тижнів (починаючи від мого відсторонення з посади головного редактора і подальших судових позовів), дуже складно пов'язати інцидент з чимось, окрім своєї професійної діяльності", - пише вона.

За її словами, завдяки швидкій реакції сусідів і своєчасному приїзду пожежної команди всі припарковані автомобілі поруч не постраждали.

Як вже повідомляв Укрінформ, навколо реформування газети "Зоря" розгорівся скандал.

Дніпропетровська обласна рада своїм розпорядженням відсторонила керівника КП облради "Редакція газети "Зоря" Ксенію Зайцеву від обов'язків і призначила провести службову перевірку видання.

Раніше НСЖУ повідомляла, що на розгляд депутатів обласної ради чотири місяці не виносилося рішення зборів трудового колективу газети про участь в реформуванні друкованих ЗМІ на першому етапі.

25 липня в Дніпрі відбулося виїздне засідання громадської ради при Держкомтелерадіо, де Дніпропетровській облраді було рекомендовано прийняти рішення про реформування газети "Зоря" і укласти з виданням договір на висвітлення діяльності обласної ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-