"Джекпот" у Вінниці: поліція "накрила" сім підпільних казино

Укрінформ
У Вінниці правоохоронці одночасно закрили сім гральних закладів, які маскувалися під офіси державної лотереї.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

«Працівники Вінницького відділу поліції спільно з працівниками місцевої прокуратури та внутрішньої безпеки Головного управління Національної поліції у Вінницькій області припинили діяльність 7 закладів, де надавали послуги у сфері незаконного грального бізнесу. Усі ці заклади працювали під вивісками державних лотерей», - йдеться у повідомленні.

Під час проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили майже 400 одиниць грального обладнання та близько 19 тис. гривень, отриманих від гравців. Під час проведення обшуків майже в усіх закладах були клієнти.

Серед вилученого - системні блоки, монітори, роутери, тюнери, відеокамери, клавіатури, оптичні маніпулятори та флеш-накопичувачі. Вилучене обладнання направлене на експертизу.

Обшуки були проведені в рамках кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

З початку червня у Вінниці правоохоронці припинили діяльність 25 гральних закладів і вилучили 1595 одиниць грального обладнання, але організатори незаконного бізнесу відновили їх роботу, придбавши нове.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-