У Рівному горіла багатоповерхівка - мешканців евакуювали

У Рівному горіла багатоповерхівка - мешканців евакуювали

Фото
Укрінформ
Під час гасіння пожежі в житловій п'ятиповерхівці на Рівненщині рятувальники евакуювали 12 людей.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"14 серпня о 08:10 до чергової служби Головного управління ДСНС у Рівненській області за телефоном "101" надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в м. Рівне на вул. Макарова, 42. За вказаною адресою терміново було направлено чергові караули рятувальників 1-ї та 2-ї державних пожежно-рятувальних частин та оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС", - йдеться в повідомленні.

Співробітники ДСНС встановили, що пожежа виникла в однокімнатній квартирі на останньому поверсі п'ятиповерхівки. Дим від пожежі швидко заповнив верхні поверхи будинку. Провівши розгортання сил та засобів, вогнеборці оперативно подали на гасіння пожежі водяний ствол. На щастя, в палаючій оселі нікого не було.

Тим часом, інша група рятувальників в складі ланки газодимозахисників провела евакуацію мешканців верхніх поверхів із задимленої зони. Загалом на свіже повітря було успішно виведено 12 осіб.

О 08:20 пожежа була локалізована, а ще за 20 хвилин - ліквідована. Вогнем пошкоджено меблі та речі домашнього вжитку в однокімнатній оселі. Травмованих та загиблих немає. На гасіння пожежі залучалися 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 19 чоловік особового складу ДСНС. Причина та збитки від пожежі встановлюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-