У двір керівника комунального підприємства на Львівщині кинули гранату

У двір керівника комунального підприємства на Львівщині кинули гранату

Укрінформ
У Дрогобичі на Львівщині невідомі кинули у двір керівника комунального підприємства бойову гранату, яка вибухнула.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

"Дрогобицькою місцевою прокуратурою взято на контроль розслідування обставин події, що місце у ніч на 13 серпня цього року, коли невстановленою особою у Дрогобичі кинуто на приватне подвір’я керівника комунального підприємства бойову ручну гранату РГ-42, вибухом якої пошкоджено автомобіль та фасадну стіну сусіднього будинку. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України, процесуальне керівництво в якому здійснюється прокуратурою", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що 13 серпня працівниками Дрогобицької місцевої прокуратури спільно зі співробітниками Дрогобицького МВ УСБ України у Львівській області у межах іншого кримінального провадження щодо незаконного обігу наркотиків проведено обшук у помешканні місцевого жителя в місті Дрогобич, під час якого виявлено та вилучено гранати «Ф-1» та «РГД-5», а також робочі записи щодо тактики ведення саперно-підривної діяльності.

За вказаним фактом місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань із попередньою кваліфікацією – ст. 263 КК України (незаконне поводження із зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-