Обшуки в

Обшуки в "Михайлівському": поліція відкрила дві справи

Укрінформ
Київська поліція відкрила дві справи після серії обшуків у перших керівників "Банку Михайлівський", які підозрюються у розкраданні великої суми й доведенні банку до банкрутства.

Про це заступник керівника Національної поліції України, начальник головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Ми проводимо 25 обшуків у трьох керівників. Одного з них вже затримано, йому пред'явили підозру, затримано згідно із статтею 208 кримінально-процесуального кодексу. Це затримання за підозрою у скоєнні злочину", - сказав Крищенко.

За його словами, обшуки проводилися у будинках, квартирах, автомобілях, а також офісах. Були вилучені гроші, золоті зливки, а також документи й печатки банку.

"Ми вважаємо, що ці документи були використані при розкраданні 1,5 млрд грн і доведенні банку до банкрутства", - сказав Крищенко.

Ім'я затриманого поліція поки що не називає.

Зараз поліція відкрила два кримінальні провадження за ст.191(присвоєння, розтрата майна) і ст.218, ч.1(недотримання сторонами письмової форми угоди) Кримінально-процесуального кодексу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-