Адміністрація ліцею привласнила стипендію вінницької студентки

Адміністрація ліцею привласнила стипендію вінницької студентки

Укрінформ
На Вінниччині правоохоронці зафіксували факт привласнення стипендії однієї зі студенток адміністрацією "Барського професійного будівельного ліцею".

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

"Проведеним Жмеринською місцевою прокуратурою вивченням стану додержання бюджетного законодавства навчальними закладами Барського району встановлено, що посадові особи Державного навчального закладу "Барський професійний будівельний ліцей", зловживаючи своїм службовим становищем, привласнили гроші, які були нараховані в якості стипендії одній зі студенток вищевказаного навчального закладу", - йдеться у повідомленні.

Посадовці присвоїли кошти, які нараховувались студентці закладу як стипендія протягом навчального року з вересня 2013 по червень 2014 року.

За фактом правопорушення до ЄРДР внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання винних у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-