З лінії розмежування на оздоровлення відправлять 2,5 тисячі дітей

З лінії розмежування на оздоровлення відправлять 2,5 тисячі дітей

Укрінформ
На оздоровлення та відпочинок відправлять 2,5 тис. дітей, які проживають у населених пунктах, розташованих на лінії зіткнення у Донецькій та Луганській областях.

Про це повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

"Міністерство соціальної політики України звернулося до керівників обласних державних адміністрацій з проханням вишукати можливість організувати оздоровлення та відпочинок зазначеної категорії дітей за кошти обласних та місцевих бюджетів. За результатами проведеної роботи у 17 регіонах України буде прийнято на оздоровлення 2,5 тис. дітей з Донецької та Луганської областей", - зазначається у повідомленні.

Уточнюється, що у серпні 2016 року  на оздоровлення та відпочинок до дитячих оздоровчих закладів "Антей" та "Сокіл" державного підприємства "Антонов" вже прибули 40 дітей, а до дитячого оздоровчого закладу "Світанок" Державного управління справами” - 15 дітей.

Крім того, до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку "Зміна" було направлено 24 дитини, до дитячого оздоровчого закладу "Хвиля" - 5 дітей.

"До дитячого оздоровчого закладу "Пуща – Водиця" 15 серпня приїде 15 дітей з Донецької області", - повідомляє прес-центр Мінсоцполітики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-