На Львівщині зіткнулись BMW і автобус, а потім три мікроавтобуси

На Львівщині зіткнулись BMW і автобус, а потім три мікроавтобуси

Укрінформ
Дві дорожньо-транспортні пригоди, що сталися на одній ділянці траси Київ-Чоп у Сколівському районі на Львівшині, забрали чотири життя і призвели до численних травмувань.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі обласного управління Нацполіції.

«11 серпня, близько 13.00 на трасі Київ-Чоп у Сколівському районі поблизу села Нагірне, на відстані двох кілометрів одна від одної сталось дві дорожньо-транспортних пригоди, які забрали чотири людських життя і призвели до численних травмувань», - зазначила речниця управління Світлана Добровольська.

За її словами, в першому випадку не розминулись автомобіль BMW та туристичний автобус. За попередніми даними, водій BMW, виконуючи обгін, не встиг завершити маневр, скоїв зіткнення з автобусом, після чого вдарився у відбійник та загорівся. Внаслідок ДТП водій та жінка-пасажир легковика від отриманих травм померли на місці події. Троє пасажирів цього ж легковика, всі неповнолітні, отримали травми різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані.

Під час другої дорожньо-транспортної пригоди зіткнулись три мікроавтобуси. Попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter, 49-річний мешканець Закарпаття, скоїв зіткнення з іншою машиною такої ж марки та з мікроавтобусом Citroen. Від удару Mercedes Sprinter перекинувся. Внаслідок цього ДТП загинули двоє осіб – водій та пасажир переднього сидіння Mercedes Sprinter. Ще дев’ятеро пасажирів цього ж авто з травмами різної важкості були госпіталізовані.

На місцях подій працюють слідчо-оперативні групи, причини, а також інші обставини ДТП встановлюються. Вирішуються питання про відкриття кримінальних проваджень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-