У Києві гарячу воду відключили понад 1,5 тисячі будинків

У Києві гарячу воду відключили понад 1,5 тисячі будинків

Укрінформ
У середу, 10 серпня, в Києві у результаті пошкоджень, планових ремонтів і гідравлічних випробувань тепломереж тимчасово без гарячого водопостачання залишаються 3607 споживачів, що знаходяться на балансі ПАТ "Київенерго", тоді як станом на вчора таких було лише 2196.

Про це свідчить повідомлення ПАТ "Київенерго".

"Сьогодні у Києві в результаті пошкоджень, планових ремонтів і гідравлічних випробувань тепломереж тимчасово без гарячого водопостачання залишаються 3607 споживачів. За минулу добу ПАТ "Київенерго" усунуло 28 пошкоджень, що дало змогу відновити гаряче водопостачання 214 споживачам", - поінформували в енергокомпанії.

У Київенерго зазначили, що оперативне усунення пошкоджень і відновлення гарячого водопостачання ускладнюється браком матеріалів і палива внаслідок блокування рахунків компанії через штрафні санкції НАК "Нафтогаз України" за газовими боргами ТКЕ.

Як нагадали в Київенерго, у зв'язку з критичною ситуацією у вітчизняній теплоенергетиці, до якої призвели неврегульовані взаємини теплових підприємств з НАК "Нафтогаз України" в питанні погашення штрафних санкцій за газові борги, Верховна Раду України ухвалила закон про реструктуризацію заборгованості Теплокомуненерго. Зараз він перебуває на розгляді у Президента України.

На момент прийняття закону постачальники Київенерго поновили відвантаження необхідних матеріалів та устаткування для ремонтних робіт і підготовки Києва до опалювального сезону.

Вчора Київенерго повідомляло, що станом на 9 серпня у Києві в результаті пошкоджень, планових ремонтів і гідравлічних випробувань тепломереж тимчасово без гарячого водопостачання залишалися 2196 споживачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-