АТО: бойовики 20 разів відкривали вогонь

АТО: бойовики 20 разів відкривали вогонь

Укрінформ
Сьогодні, 9 серпня, бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Обстановка в районі проведення АТО залишається напруженою. З опівночі та упродовж дня російські окупаційні війська 20 разів порушували режим припинення вогню", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на Донецькому напрямку окупанти обстрілювали наші позиції здебільшого до світанку. По Луганському ворог в порушення Мінських домовленостей застосував важку артилерію 122 калібру.

По захисниках Авдіївки та Верхньоторецького противник бив з мінометів 82-го калібру, гранатометів та великокаліберних кулеметів, а по укріпленнях біля Зайцевого - з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

На Маріупольський напрямок прийшлася половина сьогоднішніх ворожих обстрілів. Під вогонь зі 120 та 82 мм мінометів тричі потрапили українські воїни у Красногорівці. У Новотроїцькому та Широкиному ворог застосував гранатомети, а у Гнутовому та Мар’їнці великокаліберні кулемети. Поблизу Широкиного зафіксовано ворожу бронетехніку.

На Луганщині гаряче було у Новоалександрівці, тут ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм. Зі стрілецької зброї обстріляна Попасна, повідомили в штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-