На Львівщині розшукують рецидивіста, що втік із колонії

На Львівщині розшукують рецидивіста, що втік із колонії

Укрінформ
Із Львівської виправної колонії втік рецидивіст, не досидівши двох років і двох місяців до звільнення.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив речник управління Державної пенітенціарної служби у Львівській області Мирослав Демків.

«Засуджений, який відбував 9-річний термін ув'язнення за хуліганство, завдання тяжких тілесних ушкоджень та вбивство, перебував у дільниці соціальної реабілітації поза межами лінії охорони. На такі дільниці засуджені потрапляють після того, які відсидять половину терміну у в'язниці і отримають позитивну характеристику. Засуджений займався внутрішніми ремонтами і доглядав теплиці. До кінця терміну ув’язнення йому залишилось два роки і два місяці, проте напередодні в`язень зник із виправної установи», - зазначив Демків.

За його словами, пошуком втікача займаються Нацполіція, СБУ, прокуратура та Національна гвардія. Встановлюється коло його знайомств, контакти, місця, де б він міг перебувати.

Як зазначив Демків, тепер утікач «заробив» собі додаткове покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до п’яти років. При цьому суд врахує обставини втечі, можливе пособництво тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-