На

На "Чонгарі" нетерплячий водій змусив прикордонників стріляти

Укрінформ
У пункті пропуску "Чонгар" на адмінмежі з окупованим Кримом чоловік намагався прорватися на півострів поза чергою. Прикордонники мусили стріляти.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"У зв'язку з ситуацією, що склалася з вини окупаційної російської влади, на адмінмежі з Кримом спостерігається накопичення черг транспортних засобів. Сьогодні на КПВВ "Чонгар" водій одного з автомобілів української реєстрації, що перебував у загальному потоці, створив конфліктну ситуацію та намагався прорватися через адмінмежу поза чергою", - розповіли у ДПСУ.

Як зазначається, на прохання прикордонників повернутися на своє місце громадянин, який перебував в автомобілі, відреагував лайкою та намагався прорватися через КПВВ, ледь не збивши прикордонника. Наряд змушений був здійснити попереджувальний постріл вгору та затримати двох чоловіків, що перебували в автомобілі. Наразі їх передано представникам Національної поліції.

Нагадаємо, що скупчення автотранспорту на адмінмежі виникло у звязку з тим, що окупаційна влада Криму сьогодні вранці без пояснення причин зупинила пропуск осіб та транспортних засобів. Впродовж дня рух частково був відновлений.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-