АТО: за день - 22 обстріли, у Широкиному ворог задіяв бронетехніку

АТО: за день - 22 обстріли, у Широкиному ворог задіяв бронетехніку

Укрінформ
З опівночі й до 18 години у неділю у зоні АТО зафіксовано 22 обстріли позицій українських армійців. Ситуація неспокійна, але контрольована.

Про це йдеться у вечірньому зведенні прес-центру штабу АТО.

Зокрема, на Донецькому напрямку російські окупанти відкривали вогонь зі 120 та 82 мм мінометів та гранатометів по укріпленнях силовиків на ділянці Красногорівка-Авдіївка. Захисників Луганського ворог обстріляв з мінометів та великокаліберних кулеметів, у Троїцькому застосував гранатомети, а поблизу Красногорівки та Пісок задіяв БМП, зазначили у штабі.

На Маріупольському напрямку, грубо порушуючи Мінські угоди, російські окупаційні війська зі 122 мм артилерії накривали наші позиції у Майорську. По Мар'їнці, Водяному та Павлополю найманці вели вогонь із мінометів, по Старогнатівці – з кулеметів великого калібру, а під Талаківкою зі стрілецької зброї. Ворожа бронетехніка задіяна у Широкиному, - йдеться у зведенні.

На Луганщині по наших опорних пунктах в районі Новозванівки та Попасної супротивник тричі відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів, зауважили у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-