Окупанти частково поновили пропуск у Крим через «Каланчак» і «Чаплинку»

Окупанти частково поновили пропуск у Крим через «Каланчак» і «Чаплинку»

Укрінформ
Російські окупанти наразі поновили пропуск громадян і транспорту до Криму на пунктах пропуску "Каланчак" і "Чаплинка".

Про це повідомляє Державна прикордолнна служба.

"Близько 14-ї години 30 хвилин в пунктах пропуску на окупованій території  АР Крим, що навпроти КПВВ «Каланчак» та «Чаплинка», російська окупаційна влада відновила пропускні операції. Але тільки для тих осіб і транспортних засобів, які прямують на ТОТУ АР Крим", - йдеться у повідомленні.

При цьому наголошується, що окупанти не пропускають осіб та транспортні засоби, які рухаються з окупованого півострова на материк.

У цьому зв'язку Держприкордонслужба радить громадянам, які планують поїздку у цьому напрямку, не вирушати у подорож без крайньої потреби.

Прикордонники нагадують, що проїхати  в обох напрямках громадяни можуть у КПВВ «Чонгар», роботу якого відновлено близько 11 години.

Нагадаємо, 7 серпня близько 7 години російська окупаційна влада із невстановлених причин призупинила пропуск громадян і транспортних засобів на адмінмежі з Кримом. Перетнути кордон на пропускних пунктах "Каланчак", "Чаплинка" і "Чонгар" вранці було неможливо. Пізніше стало відомо, що громадян почали пропускати на пункті пропуску "Чонгар".

Віце-президент Конгресу кримських татар Ленур Іслямов повідомляв про те, що на адмінкордоні було чути постріли і очевидці помітили кілька вертольотів. Він вважає, що на самому адмінкордоні можуть проводитися військові навчання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-