У Штабі запевняють, що наступ бойовиків не заскочить сили АТО зненацька

У Штабі запевняють, що наступ бойовиків не заскочить сили АТО зненацька

Укрінформ
Українські військовослужбовці будь-якої миті очікують наступу з боку бойовиків, а тому накопичують резерви для його відбиття.

Про це заявив у неділю на брифінгу речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко, відповідаючи на запитання про те, чи не чекає українська сторона загострення в зоні АТО вже з понеділка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Окупанти продовжують свої маневри і ми повинні розуміти, що в будь-яку хвилину чи годину вони можуть розпочати або якийсь немасштабний, або масштабний наступ. Тому ситуація з української сторони постійно моніториться на тих ділянках, де спостерігається найбільше накопичення технічних засобів і сил ворога. Також і ми у відповідь накопичуємо резерв для відбиття можливого наступу", - сказав Лисенко.

Він повідомив, що по всій лінії розмежування українські військові спостерігають маневри важкої техніки противника, підтягування артилерійських систем, ротацію підрозділів, у тому числі і російських військ, які переходять державний кордон на неконтрольованій ділянці.

"Вони також проводять свою ротацію і ми дійсно бачимо певні рухи. Тому динаміка руху бойовиків і російських окупаційних військ уздовж ліній розмежування постійно моніториться", - зазначив речник АПУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-