Місія ОБСЄ: Авто Плотницького підірвали саморобним пристроєм

Місія ОБСЄ: Авто Плотницького підірвали саморобним пристроєм

Укрінформ
Патруль спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ відвідав місце вибуху автомобіля ватажка так званої "ЛНР" Ігоря Плотницького в Луганську.

Про це повідомляє "Українська правда" із посиланням на Місію ОБСЄ.

"СММ вирушила до місця, звідки був почутий вибух, розташованому на перетині вулиці Карпінського і Ватутіна в місті Луганську, в 500 м на північний схід від розміщення

СММ", - йдеться у повідомленні ОБСЄ.

За даними спостерігачів, місце події було оточене "поліцією" "ЛНР".

"СММ могла оцінити з відстані приблизно 15-30 метрів, що вибух, ймовірно, був викликаний саморобним вибуховим пристроєм (оцінюється як приблизно кілограм вибухової речовини), розміщеним в автомобілі або поруч з ним. Ліхтарний стовп на відстані близько двох метрів від автомобіля був пошкоджений і збитий на узбіччі дороги", - повідомили в СММ.

СММ побачила серйозно пошкоджений чорний позашляховик Toyota Landcruiser Prado з розбитими вікнами і розгорнутими передніми й бічними подушками безпеки.

"Поліцейські ЛНР" на місці сказали СММ, що було двоє потерпілих, не вдаючись у подробиці.

Як повідомлялося,  у суботу вранці в Жовтневому районі Луганська на розі вулиць Ватутіна та Карпінського підірвали машину ватажка бойовиків "ЛНР" Ігоря Плотницького, у результаті дві людини поранені. Речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що українська сторона не має жодного стосунку до замаху на життя ватажка так званої «ЛНР», а підрив автівки бойовика є результатом внутрішніх суперечок всередині бандформування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-