Експерт не виключає, що Плотницький сам інсценував замах

Експерт не виключає, що Плотницький сам інсценував замах

Укрінформ
Навколо замаху на ватажка терористичного угруповання «ЛНР» чомусь практично не ведеться дискусія про справжні причини того, що сталось у Луганську.

На деякі нюанси даної пригоди увагу кореспондента Укрінформу звернув лідер однієї з громадських організацій, яка, серед іншого, збирає та аналізує інформацію, отриману з окупованої території Луганщини.

«Практично у жодному повідомленні про замах не йдеться про те, що Плотницький їхав без машини супроводу. Є певні протиріччя в заявах про стан його здоров’я. Непогано поінформований російський «Інтерфакс» спочатку о 10 годині ранку повідомив, що загрози життю Плотницького немає, а вже за годину він же написав: «Медики заявили про тяжкий стан глави ЛНР». І тут таки: «В «ЛНР» пообіцяли не порушувати перемир’я після замаху на Плотницького». Чого б роздавати такі аванси, якщо основною версією пригоди є нібито операція української ДРГ?», - задався питанням експерт.

Як насправді почувається Плотницький і чи насправді він перебуває в лікарні - невідомо, хоча обласна лікарня справді оточена бойовиками. На думку співрозмовника, який, між іншим, ще тиждень тому попереджав про велику вірогідність замаху саме на очільника «ЛНР», останній вирішив розіграти «турецький сценарій», який дасть йому змогу нарешті прибрати з дороги ватажка бандугруповання «МГБ ЛНР» Леоніда Пасічника. Який навіть не в змозі вберегти від замаху самого «главу республіки».

За даними експерта, між Плотницьким і Пасічником не на життя точиться боротьба за контроль над імпортом російського пального. Останні потужні вибухи составів із пальним у Краснодоні та Алчевську він пов’язує саме з такою боротьбою.

Як повідомлялося, так званий глава "ЛНР" Ігор Плотницький у суботу вранці отримав поранення в результаті потужного вибуху, який стався поряд з його автомобілем.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-